Inchirieri auto / masini, rent a car in Bacau Aeroport aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bacau Aeroport Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bacau Aeroport Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bacau Aeroport.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bacau Aeroport aeroport, Masini de inchiriat in Bacau Aeroport aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bacau Aeroport Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bacau Aeroport.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bacau Aeroport Masini de inchiriat Bacau Aeroport Rent a Car Bacau Aeroport Romania Inchirieri microbuz..

Ultimele Noutati

Irinel BUCUR a fost investit in functia de Business Development Manager - Februarie 2016.

Comitetul director al BacauAirport.com l-a investit pe Irinel BUCUR in functia de Business Development Manager, pentru a coordona afacerea si a mari profitabilitatea. In ultimul an, el a fost implicat activ, ca si consultant, in dezvoltarea afacerii si credem ca Irinel este persoana care va putea face diferenta pentru compania noastra. Deja si-a demonstrat capacitatile imbunatatind experienta clientilor pe pagina noastra web si, deasemenea, a securizat experienta acestora.

Irinel va raporta direct catre comitetul director al BacauAirport.com si ni s-a alaturat de la Travel Tech unde in ultimii 8 ani a ocupat pozitia de Director General. Ca parte a obligatiilor sale, Irinel a condus echipa de dezvoltare software si a fost implicat activ in procesul de dezvoltare software al produsului enterprise destinat industriei turistice unde a integrat cele mai bune tehnologii pentru a atinge obiectivele companiei.

Ca parte a noilor sale indatoriri la BacauAirport.com, Irinel va fi responsabil de implementarea noilor tehnologii si va ajuta compania sa se dezvolte la un nou nivel. Noi produse vor fi lansate in curand si experienta clientilor va fi deasemenea imbunatatita. Irinel va fi responsabil pentru noile functionalitati de securitate, functionalitati care sunt foarte importante pentru BacauAirport.com si bineinteles pentru clientii nostri.

"Irinel ni s-a alaturat la momentul oportun pentru afacerea noastra deoarece continuam sa exploram noi oportunitati de afaceri si sa imbunatatim strategiile existente" a spus Directorul Comercial al BacauAirport.com, Razvan Filimon. "Cu experienta vasta pe care Irinel o aduce la BacauAirport.com, suntem increzatori in atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare."


Noua platforma - Octombrie 2014.

Suntem incantati sa va anuntam noua platforma de rezervari conceputa sa acopere cele mai multe cereri primite de la clienti in trecut.

Vrem sa multumim tuturor clientilor nostri pentru toate ideile si sfaturile furnizate in trecut. Vrem sa va asiguram ca luam in considerare toate sfaturile pentru a va putea furniza cele mai bune servicii posibile.

Muncim sa adaugam mai multi furnizori de inchirieri auto - Octombrie 2014.

Cu toate beneficiile noii platforme, am inceput sa lucram la integrarea mai multor furnizori de inchirieri auto pentru a fi in masura sa va furnizam cele mai bune servicii in cat mai multe locatii din tara.

text